Kalender

Immaterialrättsligt skydd för produkter – dos and don’ts

datum

20 Mar - 20 Mar 2024

tid

09:00 - 10:00

ÄMNE

Immaterialrätt – upphovsrätt

kategori

Seminarium, Webinarium

VAR

Online, Stockholm

BESKRIVNING

Detta seminarium utforskar de möjligheter som immaterialrätten ger företag vad gäller skyddet för produkter. En enda produkt, skapelse eller innovation kan vara berättigad till flera olika former av immaterialrättsligt skydd samtidigt. Under seminariet går vi igenom några nyckelaspekter av
överlappande immaterialrättsligt skydd:

Maximera dina immaterialrättsliga fördelar: Vi ger dig en djupgående blick på den immaterialrättsliga kartan, uppdaterar dig om den senaste rättsutvecklingen och visar hur olika skyddsalternativ kan stärka din position när du lanserar en ny produkt eller design.

Framtiden är nu: Följ med i trendernas snabba tempo utan att riskera immaterialrättsliga intrång eller marknadsrättsliga fallgropar. Vi utforskar vilka färdigheter och strategier man behöver för att vara en föregångare på marknaden utan att bryta mot lagen.

Proaktiva och reaktiva lösningar: Vi går igenom och diskuterar de mest effektiva, proaktiva och reaktiva åtgärderna som en skicklig bolagsjurist bör vara medveten om. Vi lär dig hur du kan skydda ditt företags immateriella tillgångar och agera smart i en konkurrensutsatt värld.

Länk till anmälan hittar du i Sveriges Bolagsjuristers utbildningsöversikt, under material.