Kostnadsfri utbildningsserie om legal operations i samarbete med Glowmind

Publicerad 5 nov 2021

Aktuellt

Sveriges Bolagsjurister kommer under vintern och våren att erbjuda en serie webinarier i samarbete med Victoria Swedjemark, som har grundat Glowmind och är partner på Venturis Consulting Group. Hon hjälper chefsjurister och deras team att utveckla juridikfunktionen. Utbildningsserien är kostnadsfri för Sveriges Bolagsjuristers medlemmar.

Victoria har själv arbetat som chefsjurist i närmare 15 år i tre olika bolag, bl.a. Tele2, och dessförinnan länge på advokatbyrå. Efter många år i ledningsgrupp har hon fått insikter om strategi och verksamhetsutveckling som hon tycker naturligt går att översätta till juridiken. Med det som grund hjälper hon nu, chefsjurister och deras team som konsult och rådgivare, att sätta strategi och fokus för juridiken, utveckla organisation och "operativmodell" för juridiken och arbetssätt och förhållningssätt, så att juridiken är värdeskapande och hänger med i en värld som förändras. Hon gör det inom ramen för sitt bolag Glowmind, och är också partner på Venturis Consulting Group, som jobbar med bolagsjuridikfunktioner över hela Europa.

Kommande tillfällen kommer att täcka in följande områden:
22 april – Datainsikter för juridikfunktionen - hur kan data kan använda för att synliggöra legals värde och bidrag och och för story-telling, samt för att realisera business intelligence inom Legal-området? Läs mer och anmäl dig här.

Senaste nyheterna