Nominera Årets Bolagsjurist, Årets Uppdrag och Årets Stjärnskott 2022

Publicerad 15 dec 2021

Aktuellt

Nominera Årets Bolagsjurist, Årets Uppdrag och Årets Stjärnskott 2022

Dags att nominera till Årets Bolagsjurist 2022!

För tionde året i rad delar Sveriges Bolagsjurister tillsammans med Vinge och Affärsvärlden ut priset Årets Bolagsjurist. Syftet med priset är att lyfta bolagsjuristens roll och uppmärksamma bolagsjuristens insats i affärsverksamheten. Förutom Årets Bolagsjurist utses även Årets Uppdrag och Årets Stjärnskott. Vinnarna utses i samband med Sveriges Bolagsjuristers vårmöte.

Årets Bolagsjurist:
Årets Bolagsjurist ska vara en person som är verksam som bolagsjurist och som under föregående år har visat sig särskilt framstående och skapat mervärden för företaget/organisationen genom att ha bidragit till dess utveckling och framgångar.

Årets Uppdrag:
Pristagaren ska vara en bolagsjurist som under föregående år aktivt medverkat vid ett uppdrag som stuckit ut ur mängden och varit särskilt viktigt sett till storlek, utmaning och/eller värdeskapande för företaget. Det kan exempelvis vara en företagsöverlåtelse, en domstolsprocess, ett compliance-projekt, en börsintroduktion, en omstrukturering eller annan typ av affär.

Årets Stjärnskott:
Syftet med priset är att särskilt uppmärksamma en bolagsjurist tydligt på väg uppåt i sin karriär. Personen arbetar som bolagsjurist och har visat prov på särskild fallenhet för sin roll men också stor potential att utvecklas ytterligare. Vinnaren kan ha arbetat som bolagsjurist både en kortare eller längre tid.

Varmt välkomna att nominera lämpliga kandidater senast den 13 februari 2022 på www.aretsbolagsjurist.se!

Senaste nyheterna