Välkommen på after work i Göteborg 2 maj

Publicerad 17 mar 2023

Aktuellt

Välkommen på after work med diskussion i Göteborg!

Tisdag 2 maj är det dags för en inspirerande AW arrangerad av Sveriges Bolagsjuristers chefsnätverk! Alla medlemmar i chefsnätverket och alla medlemmar i Sveriges Bolagsjurister i övrigt i hela landet är mer än välkomna att delta. AW:n äger rum hos Delphi i Göteborg som bjuder på såväl "food for thought" som vanlig mat och dryck. Tack för inbjudan Delphi!

Hur maximerar vi nyttan av extern rådgivning? Missa inte detta tillfälle att kombinera nytta med nöje. Vi minglar och diskuterar hur vi kan bli bättre på att köpa juridiska tjänster smart och effektivt. Vilka "lessions learned" finns – från vårt perspektiv som köpare av juridik och från advokaterna från Delphi? Hur hantera internationella förhållanden och samordning i olika länder, avgränsning av uppdrag, digitalisering och betalning/estimat? Dessa och många andra frågor diskuterar vi i smågrupper samt i storgrupp.

Program
16.30 Mingel samt dryck
17:00 Kort intro av Delphi följt av diskussioner i smågrupper på ämnet
18:00 Delphi bjuder på mat. Fortsatt mingel och diskussion under fria former

Delphis adress: Östra hamngatan 29, Göteborg

Anmäl dig här (länken syns bara i inloggat läge).

Varmt välkomna hälsar Nina, Cecilia & David från chefsnätverket, Agnes Hammarstrand & Christoffer Mangelus från Delphi och Sveriges Bolagsjurister!

Senaste nyheterna